2013-07-03

Kvällar på balkongen

Balcony
I november förra året fick jag en försenad födelsedagspresent, ett presentkort på Tidningskungen av Philips bror och hans fru. Men i och med att Philip och jag åkte iväg på långresan till Asien i december väntade jag med att utnyttja det tills för någon månad sedan. Jag hade verkligen supersvårt att bestämma mig för vilken tidning jag skulle välja av alla, men efter ett tag valde jag Damernas Värld. Så himla härligt att komma hem från jobbet, hälla upp ett glas flädersaft (som jag gör övrigt gjort själv) och sitta på balkongen och läsa en stund i solen. Så här års verkligen älskar jag vår balkong! Nu är den är full av basilika, tomat och blommor som snart har vuxit till sig. Jag kan sitta där i timmar och bläddra i tidningar, böcker eller greja med telefonen medan innergården fylls av grannar som grillar och pratar om hur deras dag har varit.

Nu har nedräkningen verkligen börjat inför semestern. Bara drygt en veckas jobb kvar. Sen är det dags  för bad, stockholmsnätter, parkhäng i Tanto och på Långholmen, en sväng till Uppsala och Halmstad. Plus massa annat som jag inte bestämt mig för att göra än. Det får sommaren utvisa. Pepp på den!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.