2013-07-09

I stället för Google Reader

Gili Trawangan

Jag var en stor användare av Google Reader och blev lite ledsen när jag läste om att de skulle stänga ner den 1 juli. Jag letade ganska länge och efter flera vändor med olika alternativ så fastnade jag för Feedly. Gillar framförallt att utseendet är väldigt likt Google Readers gamla. Det finns ju en himla massa bra alternativ, Bloglovin’ till exempel är bra det med. Här kan ni följa mig.

Använde ni Google Reader, vad har ni bytt över till i så fall?

0

Kommentera

bra tips!! använde också google reader och var så besviken när dom lade ner. ska kika på det där! och jaaa, åk till kuba! vad roligt, för mitt nästa projekt är just sydostasien 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.