2013-06-15

När farmor bjöd på fika

Här om dagen gjorde jag något som inte händer särskilt ofta. Jag tog med mormor och morfar på en liten roadtrip upp till min farmor som bor i Tierp.

Where I grew upFarmor bjöd på fika. Drömrulltårta, bullar, kakor, chokladsockerkaka, saft och kaffe. Svenska flaggan åkte också fram eftersom det var nationaldagen.

Where I grew upFina lilla farmor

Where I grew upEfter fikat tog farmor med oss på en rundtur i trädgården.

Where I grew upMormor spexar framför kameran, då vet jag varifrån den genen kommer i alla fall.

När vi hade kollat klart på nyklippta gräset, alla blommor och äppelträd tackade vi för oss och åkte hem igen. Kan inte låta bli att bli lite sentimental när jag tänker på att det förmodligen dröjer några år till innan jag får vara med mormor, morfar och farmor samtidigt igen. Så blir det ju tyvärr när alla bor i olika länder.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.