2013-06-03

Lästips: Gamla nyheter

Gamla nyheter

 

I dag vill jag tipsa om en himla fin blogg. Gamla nyheter heter den och det är Moa och Caroline som intervjuar gamla människor om aktuella händelser. Moa och Caroline pluggar till copywriters på Forsbergs här i Stockholm och jag träffade dem när de gjorde praktik på mitt jobb. Som heljdå-present fick alla en varsin Gamla Nyheter bok när de slutade. Så många fina gamlingar det finns och så många fina svar.

Så gå genast in på deras blogg och läs!

 

0

Kommentera

åh! har sett den som blogg innan, vad fint att den blivit bok!

SÅ kul idée, älskar gamlingar, de är så himla sköna. Har jobbat inom vården under mitt arbetsliv och älskar det. För tillfälligt är det på en trygghetslarmcentral. Pratar med äldre hela dagen på jobb 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.