2013-04-03

Påsken

I torsdags jobbade jag halvdag och skyndade mig direkt efter jobbet till tåget för att åka och hälsa på mamma, pappa och bror i Uppsala. Som jag berättade tidigare har mina föräldrar sålt huset och det var en hel del som skulle rensa ut. Är verkligen inte klar än, men sakta men säkert kommer jag framåt genom gamla leksaker, skoluppsatser och tveksamma försök till konst. Men rensa kan man ju inte göra hela tiden, lite påsk hanns med också.

Easter 2013Såhär såg jag ut på skärtorsdagen.

Easter 2013Naglarna var målade som påskägg!

Easter 2013Är det påsk så hör ju faktiskt äggmålning till, även om årets målning blev ganska så snabbt avklarad.

Easter 2013Pappa gjorde en fin gubbe.

Easter 2013Här är hela familjen!

Easter 2013Mamma och jag gjorde hjärtformade ägg som passade perfekt till sillen.

Easter 2013På påskafton åkte vi och hälsade på min farmor.

Easter 2013Hon fyllde 90 år i november men bor ändå i sitt hus som hon donar och fixar med. Självklart bjöd hon på egna bullar, rulltårta och saft. Jag tog med mini-donuts som var påskpyntade med gul citronglassyr.

Easter 2013Finaste bästa farmor ♡

Easter 2013I hennes sovrum bredvid sängen står en bild av farfar. Fint att han alltid är med.

Easter 2013Sen visade farmor oss massa gamla bilder. Här är farfar och pappa ute och ror i Dalälven någon gång på 70-talet (tror jag).

Easter 2013Både pappa och mamma fick napp!

På påskdagen åkte jag hem igen och hängde med Philip. Sen fick vi ett ryck och slängde ut badkaret från badrummet. Men eftersom ledigheten var slut och det helt plötsligt blev tisdag fast vi inte var klara så har projektet dragit ut lite på tiden. Det får bli klart nästa helg i stället.
En väldigt bra påsk skulle jag vilja säga.

0

Kommentera

Grymt med hjärtformade ägg! Hur?

din outfit! dina naglar! ÄGGEN framför allt, SÅ FINT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.