2013-03-02

Sista veckan

Gili Trawangan

Om mindre än en vecka är vi hemma i Sverige igen. Sjukt. Men på något sätt så känns det bra. För som jag förstår det börjar våren smyga sig på så sakteliga. Vi är tillbaka på Bali och gör så lite som möjligt på dagarna bara för att vi kan. Bananpankakor till frukost, står på händer och fjantar runt i poolen, läser böcker, solar, dricker vattenmelonshake, ritar lite, slumrar till i skuggan under parasollet och tänker i listform.

5 bra grejer med att åka hem igen:

⌲ Frisk luft. Ja alltså, frisk luft i den benämningen att det känns friskt när man till exempel går ut eller öppnar ett fönster, luften jag har andats de senaste månaderna är så varm att själva tjusningen med frisk luft inte infinner sig.

⌲ Torra kläder. Hur mycket jag än har luftat och vädrat kläderna så är det alltid som om det är fukt kvar i dom, i ryggsäcken, i packpåsarna överallt tränger sig fukten in. Enda sättet att få torra kläder är att låta dom torka på kroppen, typ.

⌲ Friktionsfri hud. Den ständiga varma lite småkletiga huden som blir av värmen, solkräm och myggspray ska bli skönt att slippa.

⌲ Lägenheten. Efter tre månader på otaligt olika hotell, hostel och bungalows ska det bli skönt att inte behöva flytta runt stup i kvarten.

⌲ Kranvatten. Så galet lyxigt att kunna drick vattnet som kommer ur kranen hemma.

0

Kommentera

förstår att det är påfrestande. men vilket äventyr ni har i bagaget nu alltså. förresten supersöt header!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.