2013-03-12

Not there yet

Instagram

Kroppsligt har jag varit hemma sen i torsdags, men mitt huvud är kvar i Indonesien. Jag har hunnit säga hej till mamma och pappa, börjat jobba, kollat på schlager, sovit och åkt på världens förkylning. Snart är jag redo för Stockholm men just nu drömmer jag mig tillbaka en liten stund till. Bilderna kommer från min instagram, där jag heter @dnilva.

0

Kommentera

Åh underbara bilder!

ja det måste vara helt galet att vara tillbaka. overkligt!

Åh vilka härliga bilder!! Jag längtar till varmare väder.

alltså, det måste ändå vara knäppt att komma hem. Vi har fem veckor kvar och jag kan tycka att det är knäppt redan nu. Men hoppas förstås att vintern försvinner tills dess. KRAMM1

Åh. Så himla vackert. Wowwowow..

Jag lär definitivt stanna kvar här inne, så fin blogg.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.