2013-01-17

Dag 46

Untitled

Nu har jag varit ute och rest i 46 dagar. Helt sjukt vad jag har hunnit med alltså. Japan, Hong Kong, Vietnam, Kambodja och Thailand. Och än är det länge kvar innan jag åker hem igen. I dag ska vi åka till Koh Lanta som förmodligen blir det sista stoppet i Thailand innan vi drar till Malaysia. Fast, vi kanske ändrar oss det får vi se. Det är det som är så förbannat skönt, att bara kunna göra precis som jag vill när jag vill.

Vill ni se lite mer vad som händer när jag är ute och reser så kan ni följa mig på instagram. Där är uppdateringarna lite mer frekventa än här på bloggen. Dnilva heter jag där.

0

Kommentera

guuud så underbart! jag håller själv precis nu i dagarna att planera en backpackerresta i karibien och västindien nu till sommaren. PEPPEN alltså. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.