2012-12-28

Ett hej

Just nu är jag i Bangkok. Efter Hong Kong åkt vi till Vietnamn och Ho Chi Minh City. Där mötte vi upp med ett gäng för att åka på en gruppresa med G-adventures från Ho Chi Minh City till Bangkok genom Kambodja. Resan var riktigt bra och det var tio intensiva dagar. Nu är datorn överfylld av bilder, ja redan, så vi måste lösa lite praktiska problem innan det går att redigera och fixa med bilderna. Men Kambodja alltså, vilken land och vilken historia.

Angkor Thom - Cambodia
Jag har sett solen gå upp över Kambodja, åkt moped genom små byar med stylthus, besökt Killing Fields och S21, sett solen gå upp över Angkor Wat, åkt hem till familjer och ätit fantastiskt god mat, snorklat och träffat fina människor.

Tidigt i morgon åker jag vidare till Koh Tao där jag ska lära mig dyka.

0

Kommentera

Åh, jag har också varit där! Magiskt vacker och magiskt land!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.