2012-12-13

Big Buddha och Hong Kong

Nu har vi varit i Hong Kong i några dagar, vilken vacker stad det är alltså. Min morbrors fru har haft en brevkompis i säker 35 år här i Hong Kong och honom mötte vi upp med första kvällen vi kom hit. Han snabbguidade oss så vi hann se vad man förmodligen annars skulle hinna med på i alla fall två hela dagar på bara några timmar. ”Hong Kong style” sa han och sprang vidare. En dag åkte vi ut till ön Lantau för att kolla på en 34 meter hög Buddhastaty. För att komma till byn där den ligger åkte vi cable cars. Vädret var ganska dimmigt, men inte gjorde det något, det satte nästan bara en extra sagolik stämning på allt.

Hong Kong - Ngong Ping
Hong Kong - Ngong Ping
Hong Kong - Ngong Ping
Hong Kong - Ngong Ping
Hong Kong - Ngong Ping
Hong Kong - Ngong Ping
Hong Kong - Ngong Ping
Hong Kong - Ngong Ping
Hong Kong - Ngong Ping
Hong Kong - Ngong Ping

Alltså, så himla söta små hundvalpar som traskade runt i byn. Här ligger en bredvid mamman.

0

Kommentera

åh vilka vackra bilder!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.