2012-10-21

Do you remember when, you were from heaven sent, how far the wind could make me fly

I fredags ägnade jag mig åt tidsresande. Jag åkte tillbaka till 1990-talet och gick på konsert med E-Type, DJ Sash, Snap!, Dr Bombay, La Cream, Corona och Markoolio. Vilken kväll det var! Det var sjukt längesedan jag dansade så mycket som jag dansade. Sen träffade jag på en gammal klasskompis från 90-talet också. Så otippat och passande på något vis. Haddaway skulle också ha varit där, men han var sjukt. Rätt trist, men sånt händer. Kameran låg mest i väskan men några bilder blev det i alla fall.

We love the 90's @Globen
We love the 90's @Globen
We love the 90's @Globen
We love the 90's @Globen
We love the 90's @Globen
We love the 90's @Globen
We love the 90's @Globen
We love the 90's @GlobenWe love the 90's @Globen
Kvällen till ära hade både Stefan och jag kepan bakochfram.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.