2012-10-04

Att klä ut sig

Snart är det halloween och det är en mycket god anledning att få klä ut sig. Jag älskar maskerader, temafester med utklädnad och varje tillfälle som ges att klura och komma på en kul kostym att ha på sig. Det har blivit en del olika utklädnader genom åren och jag tänkte att det kanske kan vara kul att titta tillbaka.

Halloween 2009 var jag Leeloo Dallas från Femte Elementet och Sanna var en fantastisk version av Corps Bride.

Halloween 2010 var jag Amy Winehouse

Halloween 2011 var jag en sugarskull

Kicki's American surprise party
Nu i början av september var jag indian.

När jag pluggade på Hyper Island hade vi en del knäppa idéer för oss och hade under två omgångar en så kallad ”Challenge you wardrobe”. (Ursprunglig idé snodd från Cissi) Det går ut på att man under en arbetsvecka ska ha kläder efter olika teman. Här hade vi ”Bum-day”. Jag längst till höger inspirerad av radiopopparn från plattan.

Challange your wardrobe Day 4

Här en annan dag av ”Challenge your wardrobe” där dagens tema är skogshuggare.

Här var jag polis när jag pluggade i Piteå typ 2007…

Sjuksyster, också i Piteå.

Här ska vi föreställa hiphopare av något konstigt slag. 2006 eller 2007 i Piteå. Jösses.

Än så länge har jag ingen fest inbokad i år, men jag tänker att det kommer lösa sig. Kostymen är ju det roligaste!

Vad är era bästa utklädnader och vad ska ni klä ut er till på Halloween?

0

Kommentera

min bästa utklädnad var antingen pingvin eller new york-taxibil och detta året har jag ingen aning om vad det blir! 🙂 maskerad är det bästa som finns!

Super fin blogg! (:
Kram

haha underbart 😀 På skolan där jag jobbar har vi maskerad en gång om året, dock infaller det alltid vid påsk. Och ibland om jag har tur blir det maskerad privat runt halloween, genom åren har nog min bästa utstyrsel varit robot. Jag älskade att vara robot!

sjukt grymma utklädnader! har inte en susning. tror det blir typ clown.

jag har aldrig klätt ut mig seriöst förut, men jag tror att jag ska vara ett club kid i år 🙂

Lelooo, bästa!! Funderade faktiskt på att klä ut mig till henne i år.. Älskar den filmen för övrigt.

Kul att se alla dina olika dräkter =) Jag älskar att klä ut mig och vad kul att ni också gjorde en garderobsutmaning. btw så finns det en jätterolig bild på när ni är sexiga sjuksystrar (visst var ni 3st?) och jag är en ful (och jättefull) clown. Hahah!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.