2012-07-29

Storsjöyran

Nej, tyvärr blev det ingen festival i år för min del, men förra året när det var dags för Storsjöyran i Östersund så bestämde vi oss på torsdagsmorgonen att det vore väl kul att åka upp dit och gå på festivalen som började på fredagen. Dessutom kunde vi överraska lite folk genom att bara dyka upp. Philip, jag, Calle, Stefan och David hoppade in i en bil, stannade till på Rusta och köpte tält och presenning för att sedan styra vår kos mot Jämtland och Östersund.

Storsjöyran 2011
Vi tältade snabbt och effektivt innan vi gick ner till festivalstråket och skålade. Peppen var skyhög!

Storsjöyran 2011
Totte var nog mest förvånad av alla. Han skulle jobba dagen efter men när vi kom fem oväntade gäster så fick det lov att ändå bli lite fest. För peppens skull liksom.

Storsjöyran 2011
Ett gäng betydligt yngre killar än mig ville bli kompisar, men jag kände redan innan att det inte skulle hålla. Efter att den här bilden togs blev min lilla festivalkamera söndertrampad och resten av festivalen får upplevas genom enbart fina minnen.

Men vilken fin festival alltså. Bra stad, bra musik, bra folk, fin camping och spontanitet. Jag hoppas att det blir lika fint för dom som är där i år.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.