2012-06-21

Utmaningen: onsdag, torsdag

Det här med att hinna blogga varje dag har jag inte hunnit med, därför blir det en till dubbelpost. Dagens kjol blir min sista i utmaningen för i kväll drar jag som sagt till Island och jag måste packa lätt, därför blir det en packning utan kjol. Men tänka sig, jag lyckades skrapa ihop fyra kjolar i alla fall. Jag som annars har byxor eller shorts.

Onsdagens kjoltyg var en tight svart grej från Gina Tricot som jag köpte för ungefär hundra år sedan.

Torsdagens/dagens kjoltyg är faktiskt en del av min nyårsklänning. En genomskinlig halvlång och luftig sak. Också från Gina Tricot.

I går kom Philip hem igen, YEY! Det betyder också att kameran kom hem. Yey! Nu kanske jag kan lägga upp fina bilder igen.

0

Kommentera

smalsnygg du är och den transparenta är fab.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.