2012-04-16

Helgfrukost

Jag älskar frukostar. Det kan vara bästa målet om dagen. Hotellfrukostar gillar jag särskilt mycket. Bäst är det att få sitta ner länge och njuta. I och med att vi får frukost varje dag på jobbet, som för övrigt är hur bra som helst, så kommer jag sällan ihåg att köpa hem frukost till helgen. Men nu i helgen hade jag förberett med massa frukt och yoghurt. I och med att det snöade massa i helgen så kändes det extra fint att äta en somrig frukost.

Breakfast
Omnomnom!

0

Kommentera

det är alltså SÅ man ska göra …. jag började kladda runt direkt på nageln ..

Frukost är verkligen det bästa som finns! Äter det helst så många gånger om dagen jag kan haha!

Men oh så gott!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.