2012-04-27

Fredagstips

I dag är det en himla fin fredag. Här i Stockholm är vädret helt fantastiskt så därför tänkte jag dela med mig av två bra fredagstips.

Första tipset. Gå in och läs den här bloggen. Kanske har ni redan hittat till den för längesedan, men jag brukar hålla mig borta från bloggen under veckorna för att kunna gå in på fredagseftermiddagarna och få skratta av mig. Fantastiskt bra. Personen som skriver är ett geni!

Undertiden ni läser den fantastiska bloggen kan ni lyssna på Friday (Orchestra Tribute to Rebecca Black). En orkesterversion av Rebecca Blacks Friday. Vi brukar spela den här låten typ en gång varje fredag. Det ger en himla fin känsla av att det snart är helg.

0

Kommentera

haha ja! what should we call me är helt fab.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.