2012-04-29

För våren är äntligen här!

Som resten av Stockholm så har jag också varit en sväng till Kungsträdgården och kollat på dom fantastiska körsbärsträdsblommorna. Jag blir lika glad varje år det blommar. Vår alltså, himla fint. Dock är det ju den här grejen med pollen. Jag glömmer typ av varje år att jag faktiskt är rätt så allergisk. Som i lördags när jag kom hem efter att ha sprungit var jag helt igentäppt av allt pollen. Men det gör inget för våren är så himla fin.

Cherry Blossoms 2012Cherry Blossoms 2012
Cherry Blossoms 2012
Cherry Blossoms 2012

0

Kommentera

Åh jisses nu längtar jag tillbaka till Japan! Körsbärsblommor alltså<3

fina körsbärsblommen! det är just kungsans blommor jag har i headern. så fint och rosa.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.