2012-03-06

Precis som på klassfotot i femman

Blue collar, orange nails
Här om dagen när jag hade på mig färgkombinationen blå skjorta och orange nagellack kom jag att tänka tillbaka på då jag gick i femman. Majoriteten (nåja, några stycken i alla fall) av alla tjejer i klassen hade valt att ha just orange och blått på sig den dagen vi skulle ta skolfoto. En riktigt fin bild, hoppas att mamma och pappa har bilden någonstans hemma hos sig. Jag gillar färgkombinationen och jag gillar att 90-talet sakta men säkert smyger sig in i min vardag igen.

0

Kommentera

Gillar också färgkombinationen, så otroligt läcker! Vart är den super fina skjortan ifrån? 🙂

http://bloppfashion.se

Ja visst är den fin 🙂 Skjortan hittade jag på H&M:s rea förra året. Men har sett flera liknande i år också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.