2011-08-29

På ett hav 243 mil bort

Sailing in Croatia
I somras åkte jag ner till Kroatien för att segla i en vecka. Jag kunde ingenting om segling och kände bara 2 av de 8 andra tjejerna på båten. Men det gjorde inget, jag lärde mig massa om segling, ja, åtminstone om att lägga till i hamn och ute på svaj. Plus att jag lärde känna dom jag inte kände sen innan vilket var väldigt fina människor.

Tredje dagen satt vi på däck och spanade efter delfiner. Strax efter att vi fick syn på delfinerna så valde min kamera att lägga av. Men som tur var så försvann inte bilderna jag redan hade tagit. Men tyvärr så får en del minnen bara finnas i huvudet.

Sailing in CroatiaSailing in CroatiaSailing in CroatiaSailing in Croatia Sailing in Croatia

Lunchbad i en vik.

Sailing in CroatiaSailing in CroatiaSailing in CroatiaSailing in CroatiaSailing in Croatia
Fler bilder hittar ni på min flickr.

Åh, det var en så himla fin resa. Kroatien var så fint, maten var så god, vädret var så fint, festerna var kul, vattnet var varmt, folket var bra. Nästa gång ska jag ta med mig Philip.

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.