2011-08-13

Midnattsloppet 2011

Ikväll gäller det. Loppet jag fasats över att jag anmälde mig till kommer att gå av stapeln. Jag ska ta min inte helt redo kropp 10 km runt Södermalm. Tröjan är uthämtad och jag har börjat inbilla mig själv att jag är peppad. Hjälp! Målet är att komma i mål under 59 min 59 sek. Grejen är ju den att jag liksom inte har en aning om hur det kommer att gå. Jag har inte ens sprungit en hel mil inför detta lopp. 8-9 km har jag sprungit, men inte 10 km. STOR skillnad! Sen har jag dessutom hört talas om en så kallad mördarbacke som ska dyka upp lämpligt nog vid 5 km.

Vi hörs på andra sidan loppet.

0

Kommentera

1.03 var ju bra. Det är ju svårt att komma under timmen när det är så mycket folk.

Lunch ngn dag i veckan? Du jag och Frida?

Kram!

Ja, det var väl ok. Hade mycket kvar att ge dock. Absolut lunch någon dag. Torsdag eller fredag funkar för mig.
Kram

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.