2010-02-05

Sleep in

De senaste dagarna har varit het galna. Deadlines, presentationer, intervjuer, hårvisning. Ja, lite för mycket egentligen. Men det har gått skitbra! Vi blev klara med senaste projektet i skolan och hade presentation igår. Vi kickade ass! Jag är helnöjd med vårat jobb och min fina grupp ”Cas & the Cats” är hur fin som helst. Igår hade Björn Axén även visning av deras nya vårkollektion.

I morse lyxade jag till med en rejäl sovmorgon. För sömn, det har jag offrat den senaste veckan. Vilket jag faktiskt inte borde, för i tisdags hade vi nämligen en föreläsning om stress (väldigt passande när deadlinen är lite för nära och vi har lite för mycket kvar att göra för att känna oss bekväma…) I alla fall. Föreläsaren visade en liten kurva om vad som händer innan man går in i väggen. De saker man offrar innan man är nere på botten var: Sömn, träning och umgänge med sina vänner. Eeeh, jag har ju inte haft tid med något av dem de senaste veckorna.

Men helgen kommer lägligt. Bara det att jag ska jobba hela helgen (med ett kul uppdrag).

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.