2009-11-28

Lost words

11 timmar lyckades jag spendera i skolan idag. På en lördag. Just nu är det helt sjukt mycket som ska göras. Inte nog med den lite större briefen som sträcker sig över sju veckor så fick vi i måndags en ny brief… Goodby Silverstein & Partners kommer och föreläser på onsdag och det är alltså till den föreläsningen vi ska ha gjort klart briefen. Jag skulle nog mer eller mindre kunna kalla den i princip lika stor som den ”stora” briefen. Men det är kul och idag spikade vi vårat koncept. Jag kommer vara AD och det känns väldigt pepp! Och imorgon ska vi också jobba. Surprise!

Jag inser att jag borde städa för vi ska jobba hemma här imorgon men jag orkar inte. Jag njuter av varje chans jag har att bara sitta i soffan och stirra på TVn.

Dagens infall var då vi åt lunch på McDonald’s och de hade ansiktsmålning för alla ”barn”… Lasse och Sveinung blev utöver det normala exalterade och menade på att detta skulle hjälpa våran process i rätt riktning. Visst! Kolla vad fina vi blev!

Tigers
0

Kommentera

haha! vilka söta mimmi-öron:)

Haha…va söt du är!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.