2009-10-11

Tech fail

Igår var jag hur duktig som helst. Jag tvättade, säkert TIO! maskiner tvätt och städade lägenheten. Jag var till och med så duktig att jag ville göra något kreativt av städningen så jag spelade in en film. Den blev skitbra! Men jag kan inte visa den. För något hände och filmen är numera svart. Så, ja. Ni kan föreställa er en trevlig film med trevlig musik i, typ denna låt. Där man ser hur lägenheten blir renare och renare. Det syntes till och med hur golvet torkade. Jag vet i alla fall vad jag ska göra nästa gång jag städar. För faktiskt, det blev roligare att städa.

Nu lyssnar jag istället på Backstreet Boys nya. Ärligt så känner jag inte alls samma känsla som jag kände julen 1996 då jag fick deras skiva i julklapp. Konstigt.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.