2009-06-15

Where the action is

I helgen var det dags för Where the action is. Det var blött, regning och kallt. Mycket kunde faktiskt ha varit betydligt bättre och mer ordnat, men jag antar att det är sånt man får ta på relativt unga festivaler. Men, jag ska inte klaga. Jag gick gratis in så det enda jag betalade för var paraplyförvaring, öl, mat och godis. Helt okej faktiskt. Det bästa var faktiskt att vi alla tre gick helt gratis. Philip och jag skulle dela på en biljett i och med att Fredrik hade skaffat två gratisbiljetter. Men! När Philip precis ska gå iväg för att köpa i dörren (i och med att vi sprang runt halva stan utan att hitta ett ställe som sålde biljetter så var vi ju tvungna att lägga en hundring extra) så kommer en kille fram till mig och frågar om han där ska köpa en biljett. Jag svarar då att han ska det och så får jag ett kuvert i handen och han säger att jag ska ge honom det istället. Eeeh, okej. Tack!

Så springer jag iväg för att hindra Philip från att betala. Utan att se vad det är jag fått och utan att tacka riktigt ordentligt. Jag öppnar kuvertet och där i ligger ett VIP-pass. JA! Nu slipper vi ju helt betala, men killen vi fick bandet av är spårlöst försvunnen. TACK i alla fall. TACK!

Kameran blev hemma i och med det hemska regnet men rockfoto.nu har naturligtvis fotat hela arrangemanget. Här kommer lite bilder därifrån.

Joshua Radin
Joshua Radin, lika bra som alltid!

Jenny Wilson
Jenny Wilson, färgglatt och fint.

Hello Saferide
Hello Saferide med världens grymmaste körtjej!

Fever Ray
Fever Ray, så konstigt och så coolt

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.