2009-06-23

What does the internet think?

Philip hintade om en ball sida och jag har utforskat den vidare. Sidan söker upp vad internet tycker om diverse saker, personer, ord och ting. What does the internet think. Bland de tio populäraste sökningarna hittar jag porr, Barack Obama, Gordon Brown, Hitler och Paris Hilton. Intressant samling.

Internet älskar:
Sex, Gud, Google och Jesus. Sen att internet även älskar Windows försöker jag inte bry mig om.

Internet hatar:
Spam, Lotus Notes, brott och Comic Sans. Där håller jag med.

Sen finns det även en del som internet inte bryr sig om alls. Där hittar vi på första plats mexikaner. Vidare finns: retards, Perez Hilton, Yu Gi Oh och andra personers problem.

Än så länge tycker internet inget om mig. Tur? Kanske.

0

Kommentera

Haha Lotus Notes har vi på jobbet – sjukt omständigt och jobbigt!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.