2009-06-30

Hot, hot, hot!

Att det är varmt har väl knappast undgått någon. Efter en dag i stekande sol i parken var jag totaldäckad. Så söndagen ägnade jag mig åt att spy, ha ont i huvudet och tro att jag ska . Inte helt optimalt. Philip världens bästa hjälpte mig med allt! Nu är jag back on track och dricker seltinvatten för att få i mig salt. Inte gott alls.

Fler som inte fungerar normalt på grund av värmen är min kära dator. Skärmen har återigen lagt av. Jag trodde dock att jag kunde rädda den med min uråldriga 90-talsgråa externa skärm. Meeeeeen den verkar även ha börjat strejka. Efter diverse felsökning tog jag till något alternativa metoder. Jag ryckte fram kylklampen från frysen och la den i närheten av datorn. Det gjorde susen! För tillfället i alla fall. I går kväll fungerade skärmen och jag lyckades genomföra en back-up. Nu känner jag mig lite tryggare ifall den skulle klappa ihop totalt av värmeslag.

Dagarna kvar innan semestern minskar snabbt. På lördag befinner jag mig nere i Halmstad. Jag längtar!

Solnedgång
0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.